Árak

 

Nem tudod milyen számítógépet vegyél? Bővíteni, gyorsítani szeretnél? Hálózatot szeretnél kialakítani? Nem tudod milyen nyomtatót vegyél? Fizetős vagy ingyenes szoftver? Hardver és szoftver tanácsadás, kérdezz, és mindenre megkapod a naprakész választ. Nem tudod, hogy mit kérdezz? Mond el mit szeretnél, mi a célod, és elmondom hogyan lehet azt megvalósítani, és az mennyibe fog kerülni.

Szinte végtelen számú hiba fordulhat elő, ezért ilyenkor egyedileg állapítom meg az árat, amit előre kerül egyeztetésre Veled, és csak akkor végzem el a pc javítását, ha megfelel, és kéred.

Ha a számítógép javítását nem tudom a helyszínen elvégezni, akkor díjmentesen el, majd visszaszállítom Neked. Ebben az esetben természetesen  előre tájékoztatlak a javítás költségéről és időtartamáról. (Általában 1 nap a javítás ideje, tehát a következő napon visszaszállítom géped.) Az alkatrészeket szaküzletben vásárolom, így számlával, és garanciával rendelkeznek.

Visszatérő ügyfelek részére egyedi kedvezményes munkadíjat, és ingyenes telefonos segítségnyújtást biztosítok!

Hardveres Számítógép Javítás

Számítógép ház átépítés: 3900 Ft – BIOS frissítés: 2900 Ft – Processzor csere: 2900 Ft – Processzor hűtő csere: 1900 Ft – Alaplap csere: 2900 Ft – Videó kártya csere: 1900 Ft – PCI, AGP kártya csere: 1900 Ft – Tápegység csere: 2900 Ft – Memória bővítés, csere: 900 Ft – CD/DVD író csere: 900 Ft – Egyedi hardver csere: 900 Ft – Asztali számítógép teljes belső tisztítás, portalanítás: 1400 Ft

Szoftveres Számítógép Javítás

– Windows XP, Vista, 7, 8, 10 telepítés : 5900 Ft – Plusz driver telepítés (kiegészítőkhöz, pl. nyomtató, egyedi programok): 900 Ft – Office telepítés : 900 Ft – Vírusirtó telepítés : 900 Ft Adatmentés: – Winchesterről (adatmenyiségtől függően): 2900 Ft-tól – Pen drive-ról (adatmenyiségtől függően): 2900 Ft-tól – CD/DVD lemezről: 1400 Ft/darab

Hardveres és Szoftveres Szaktanácsadás

Minden esetben a számodra legmegfelelőbb hardvert, és szoftvert kapod, hogy minden igényedet teljesítse, A tanácsadás díjmentes, szinte mindig a megrendelés része…

sor
sor
sor

 

Választhatsz óradíjat is, ekkor nincs  meghatározva az egyes fázisok díjai, hanem mindent meg lesz javítva, amit szeretnél.

Munkadíj: 4.000 Ft / megkezdett óra

Kizárólag sikeres munkavégzés esetén fizetendő, ÓRADÍJ VÁLASZTÁSÁNÁL Várpalota TERÜLETÉN NINCS KISZÁLLÁSI DÍJ:

Várpalotán: 2000 Ft.

Várpalotán kívül 180Ft / km.

Amikor más nem dolgozik, akkor is számíthatsz rám!  Állandóan elérhető vagyok és akár vasárnap este, HÉTVÉGÉN, MUNKASZÜNETI NAPON, KÉSŐ ESTE, ÉJSZAKA  is kiszállok. Ilyenkor sajnos magasabb díjakon kell, hogy dolgozzak.

Ebben az időszakban kiszállási díj: 6.900 Ft

Munkadíj: 5.000 Ft / megkezdett óra

Szórólap, Egyéb Nyomdai Kiadványok Tervezése

Az ár nagyon sok tényezőtől függ, képektől, tartalomtól, mérettől, nyomdai darabszámtól, így mindenképpen egyedileg kerül meghatározásra!

Office és egyéb Programok oktatása

Az oktatást szakképzett pedagógus kollégám végzi, egy az alapvető tudáson kívűl teljeskörű felhasználói tudást ad át, akár komplett csoportoknak is! Ez a szolgáltatás kizárólag egyedileg meghatározott áron tudjuk nyújtani, hiszen függ az órák számától, csoport létszámtól, a helytól (helyszínen végezzük, vagy mi biztosítjuk azt), mindenképpen kozultáció szükséges hozzá!

Gépelés, leiratkészítés

Az ár meghatározásánál egyetlen tényező játszik, az nem más, mint a leütések száma. Szó szerinti szerinti leiratot készítünk kép- (kézzel írt vagy nyomtatott), hang- vagy akár videofelvételről. Hanganyag gépelése: 0,22 Ft / leütés Kézirat gépelése: 0,24 Ft / leütés Nyomtatott szöveg (újra)gépelése: 0,18 Ft / leütés

sor
Facebook Marketing

 

Egy honlaptulajdonosnak nincs annyi ideje, hogy foglalkozzon a Facebook oldalával, és nem is az ő feladata. Az egyik opció, hogy vesz fel egy alkalmazottat, aki napi 8 órában foglalkozik az oldal karbantartásával és a közösségi marketinggel, vagy megbízza a PereWebDesign-t ezzel.

 

Facebook oldal készítése.

Bejegyzések közzététele, közösségi oldal üzemeltetése.

Egyedi bélyegkép és borítókép tervezése.

Rendszeresen megjelenő cikkek írása, képek keresése, szöveg formázása.

Kampányok kezelése és optimalizálása.

Hirdetések és rendezvények létrehozása.

Nyereményjátékok szervezése, lebonyolítása, sorsolás.

Kedvelők, követők gyűjtése.

A weboldal és a Facebook oldal összekapcsolása.

 

Bizonyos honlap csomagok tartalmazzák ezt a szolgáltatást, külön megrendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

SEO Keresőopőtimalizálás

 

Keresőoptimalizálás, avagy a Search Engine Optimalization napjainkban is elengedhetetlen feladat az online marketingen belül. Ha jól csinálod, a keresőoptimalizálás egy kiemelkedő eszköz, amely költséghatékonyan hoz közvetlen vásárlókat azáltal, hogy a felhasználók kérdéseikre, kereséseikre a Te weboldaladat – és ezzel terméked vagy szolgáltatásod – kapják válaszul.

 

Több módszerrel lehet a honlapot kedvezőbb helyre pozicionálni a keresőkben, ilyen hatékony módszer lehet, pl a linképítés, META tagok megfelelő beállítása. Az oldal betöltési sebbességének növelése, képek tömörítése, linkek átnézése, nem müködők törlése csak néhány módszer mely mind mind segít a jobb helyezést elérni. Minden esetben elemzésekkel kezdődik, és hosszutávú folyamatoról van szó.

 

Bizonyos honlap csomagok tartalmazzák ezt a szolgáltatást, külön megrendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Videófelvételek digitalizálása

 

Tudtad? A VHS lejátszód egy 40 éves szabvány szerint működik!

Valószínűleg már most sem tudod  megjavíttatni, már nem kapni hozzá alkatrészt.

Bármilyen régi videokazettát digitalizálok, tehát nézhető lesz ezentúl felújított minőségben a számítógépen, TV-n. Kérheted minőségi DVD lemezre, vagy MPEG2, MP4, DV-AVI fájlba; pendrivera. Összevágom ajándéknak szánt videoválogatásokat, zenés-képes klipeket, akár egyedi borítóval is; Összefűzőm a digitális videofájljaidat, melyek mostanában készültek, hogy ne a sok száz apró videócska foglalja a helyet a számítógépeden (AVCHD, MOV, MP4, M2T, stb.)

 

VHS kazetta konvertálása 61-100 perc műsoridőig 2999 Ft
HD mini DV kazetták videofájlba mentése kazettánként (sürgősség esetén is minimum 1 hét az átfutási ideje) 2999 Ft

Videoformátumok közti konvertálás megkezdett 30 percenként 2999 Ft

Szerkesztés, video vágás egyedi igények alapján 239 Ft/perc

 

sor

Honlap csomagok:

sor
dentist-img01
dentist-img02
dentist-img03
dentist-img04

Az egyedi honlapok költsége és elkészítési ideje sok mindentől függhet. Legfőképp az elvárt webes funkciók számától, azok összetettségétől, a rendelkezésre álló időtől, a grafikáktól, stb. A  csomagajánlatokban a leggyakrabban rendelt funkciókat és azok árait láthatod. Természetesen lehetőség van az egyes csomagok átalakítására, összeolvasztására és teljesen egyedi funkciókkal működő honlap elkészítésére is.

sor

 Gyakran ismételt Kérdések

sor

Mennyibe kerül hogy számítógépét átvizsgáljuk ,bevizsgáljuk ?

INGYENES! (kiszállási díj felszámolásra kerül!)

Mennyi idő alatt kapok árajánlatot a javításra ?

24 órán belül, hibától függöen akár azonnal a helyszínen!

Vállalnak e a szerviz szolgáltatásra garanciát?

Igen minden beszerelt új alkatrész, garanciajeggyel rendelkezik! Általában 12 hónap. A garancia időtartama: 1 hónap a javításra, a beszerelt használt alkatrészre 6 hónap. Szoftveres hibára nem tudunk garanciát vállalni, ugyanis az nagyban függ a felhasználótól és a felhasználás módjától.

Ha elmondom telefonon, vagy leírom e-mailben a számítógépem problémáját, azzal kiváltható a bevizsgálás?

Nem, egyáltalán nem. Hozd be a gépedet, mert csak a bevizsgálás során tudjuk pontosan diagnosztizálni a hibát / hibákat, így az e-mailt tök feleslegesen írod. Ha nem tudod / akarod behozni a számítógépedet, akkor lehetőség van rá, hogy kimegyünk helyszínre, és elhozzuk!

Milyen fizetési módok vannak?

Fizetni készpénzzel tudsz, illetve, akár banki átutalással. Helyszínen bankkártyás fizetésre NINCS lehetőség! (egyenlőre)

Mindent a helyszínen javítunk?

Az esetek 90%-ában az otthonában elvégezhető a javítás. Komolyabb volumenű hibáknál viszont szükség lehet szerviz munkára. Ilyenkor célszerű beszállítani hozzánk számítógépet, melyet megteszünk, de elhozhatod Te is!.

Számíthatok többlet költségre ?

Általában a feltüntetett árakba a hétköznapi esetek javítása belefér. Többlet költség akkor jelentkezhet, ha számítógép fizikálisan romlott el és alkatrész cseréjére szorul, vagy a számítógépen egyszerre több komolyabb probléma lépett fel. Ilyen esetben már előre telefonon, tájékoztatást tudunk adni a várható költségekről.

Alkatrész cserénél mennyi az átfutási idő?

Mi tudjuk, hogy a mai világban önnek elengedhetetlen a számítógép használata, ezért igyekszünk a legrövidebb határidőkkel dolgozni. A legtöbb esetben próbálunk már előzetesen úgy a helyszínre érkezni, hogy a kívánt alkatrész kéznél legyen, így azonnal lehessen cserélni. Mivel nem minden alkatrésünk van, ezért ezeket meg kell rendelni, így pár nap átfutási idővel lehet számolni. Laptop hibáknál, viszont sajnos 1-3 hétig is elhúzódhat a javítás, hibától függően.

Szeretném elvinni a gépet! Van rá lehetőségem?

Üzlethelységünk nincs, viszont átvevőpontunkhoz, beszállíthatja számítógépét. Főleg hardveres hibáknál, célszerű a számítógépet elhozni, ezzel tud spórolni a költségeken

Operációs rendszer telepítésénél veszhetnek el adataim?

Nem! Csak akkor törlünk adatokat a lemezről ténylegesen, ha ezt önnel előtte egyeztettük! Csak abban az esetben történhet adatvesztés, ha a merevlemez rossz fizikai állapotából adódóan tönkre megy, és (részben) olvashatatlanná válik.

Ha nem sikerül megjavítani a számítógépet a helyszínen, akkor is kikell fizetni a szerviz árát?

Igen, hiszen dolgoztunk rajta, de Istenek mi sem vagyunk… Ilyen esetekben, árajánlatot teszünk a további javításra. Néhány esetben 100%-os diagnosztizálást, a helyszínen nem lehet elvégezni, kérjük ezt vegye figyelembe!